2016. augusztus 1., hétfő

Today - a klasszikus

Sziasztok!

Ma egy újabb parfümöt fogok Nektek bemutatni. Úgy alakult, hogy a nemrégiben bemutatott Tomorrow parfümpermet nagy tesójáról a Today parfümről fogok írni. Akik régóta követik a blogot, azok tudhatják, hogy számomra ez a legklasszikusabb illat az Avonnál, és már több üvegcsével is elfogyott belőle. 


Egy EDP-ről van szó azaz Eau De Parfum ami annyit tesz, hogy 10-30% közötti parfümolajat tartalmaz, illata órákig érezhető, az alap illatjegyek pedig akár 24 h keresztül kitartanak. Ez a legnépszerűbb koncentrátum. 
Ennél a parfümnél ez maximálisan megállja a helyét, extra tartós, és ha a ruhára is kerül akkor aztán tényleg nagyon sokáig kitart, ha napközben nem frissítem fel, akkor is érezhető, és amit a legjobban szeretek, hogy még nap végén saját magamon is érzem, és nálam ez nagyon fontos, és itt jegyezném meg, hogy nem tudom ti jártatok-e már úgy hogy egy kellemes parfüm bár érezhető volt egész álló nap, de napvégére más volt az illat, na ez a parfüm nem ilyen, egész nap ugyan az az illat érezhető,



A parfüm egy nagyon erős, intenzív illat, ami elég megosztó a márka kedvelőinek körében, vannak akiknek a fejük is megfájdul tőle, viszont vannak azok akik szeretik és esküsznek rá. 
Szerintem mindenképpen őszi/téli illat nekem leginkább az akácvirágzásakor érezhető illatot juttatja eszembe. Egy karakteres illatról van szó, mint már említettem, ezért mindenképpen azt mondanám, hogy érettnek kell lenni erre az illatra, nem mindenkinek áll jól. A hétköznapokra is simán használom, de nem egy hétköznapi illat tulajdonképpen.

Virágos-fás illatcsaládban fehérvirágos illatkategória. Az illatjegyek: - frézia, rózsavíz, pézsma.

Nagyon kevés is elég belőle 1-2 fújás pont elég, nem szabad vele túlzásba esni. De pont emiatt nagyon sokáig elég az 50 ml-teres kiszerelés.

Az áráról annyit, hogy az Avon kínálatában a drágább teljes áron 6-7000 ft körül van, de akcióban 4999 ft-ért vagy még olcsóbban is megrendelhető.


Ti szeretitek ezt a parfümöt?
Melyik a kedvenc Avon parfümötök, vagy kölnitek?

Szép Napot! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése