2015. december 31., csütörtök

Boldog Új Évet!


Alig egy hete írtam a Boldog Karácsonyt bejegyzést, és már is itt van az év utolsó napja, pár óra és 2016-ot írunk. Hihetetlen alig kezdtük el ezt az évet, és velem annyi minden történt, és annyi mindenért lehetek hálás, azt hiszem egy nagyon jó év van mögöttem.
Köszönöm Nektek, hogy olvastok, köszönöm a kommenteket, a biztatást, a növekvő oldalszám megjelenítéseket, sokat jelent egy-egy komment, egy-egy üzenet, szóval köszönök mindent, s ígérem, hogy 2016-ban igyekszem minőségibb bejegyzéseket, jobb képeket készíteni,  és igyekszem aktuális lenni mindig.

Kívánok Nektek sikerekben gazdag, élményekkel teli boldog új évet!



Remélem jövőre is velem tartotok, és olyan szeretettel fogjátok olvasni a bejegyzéseket, amilyen szeretettel én készítem el. Még egyszer köszönök Nektek mindent.

Élvezzétek ki a mai nap, az utolsó óráit, perceit, tegyétek amihez kedvetek van, ezen a napon is. Ne feledjétek nem az a lényeg, hogy hol vagytok, hanem hogy jól érezzétek magatokat, azokkal akikkel fontosak Nektek. Ne hagyjátok, hogy erőltetett legyen ez az  éjszaka!


"Álljunk meg, és emlékezzünk a mögöttünk álló évre! Emlékezzünk a sikereinkre és a kudarcainkra, a megszegett és betartott ígéreteinkre. Arra, amikor a legjobb kalandokban volt részünk, és amikor bezárkóztunk, hogy elkerüljük a csalódásokat. Valójában erről szól a Szilveszter. Kapunk még egy esélyt, hogy megbocsássunk, hogy jobbak legyünk, többet adjunk, többet szeressünk, éljünk. Ne töprengjünk azon, mi lett volna ha, örüljünk annak, ami jönni fog. Fogadjuk meg, hogy jobban odafigyelünk egymásra, jót adjunk, és nem csak ma éjjel, hanem egész évben."



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése