2014. november 29., szombat

Karácsonyi ajándék ötletbörze IV. - Fiútesóknak, Barátnak

Sziasztok!

Itt az utolsó része az ötletbörzének, amiben a legkényesebb kategóriának, a megajándékozásában próbálok segíteni nektek. A fiatal fiúk/férfiak nehezebb esetnek számítanak mint az apák/nagypapák bár kétségtelenül az utóbb említett kategória mindennek örül, míg az első kategóriánál nagyon el kell találni az ajándékot.

A kütyük szerelmeseinek...

Az idei év slágerének minden bizonnyal a hordozható töltő, az az a Power Bank mondható. Nagyon sok helyen beszerezhető, többek között a Tescoban is, Media Marktban, vagy egyszerű telefontartozékos boltokban. Egy jó tanács mert mi mégis csak nők vagyunk és nekem is felhívták rá a figyelmemet, ugyan is nem rég beszereztem egyet,  hogy minél nagyobb a MaH annál jobb, annál többször bírja feltölteni a telfont/tabletet

MaH-tól függően 2500-15000-ig
A divat kedvelőinek...

Mi nők szeretjük a divatot, és biztos vagyok benne, hogy a fiúk is, legalább is egy szép órának biztos örülnének... még talán nincs késő ebay-ről beszerezni, de azért érdemes körülnézni a boltokban.

Minőségtől/márkától függően határ a csillagos ég

A sport szerelmeseinek:

Itt a sporttól függ, ha foci, kézilabda, stb. egy egyedi mez, vagy egy egyedi párna az ő képeivel, természetesen azokkal amiken sportol. Ha esetleg "kondizik" azt hiszem ők így hívják, akkor ahhoz kapcsolódóan valamit, aminek tudod, hogy örülne. 


Az piperkőcöknek...

Tapasztalatom szerint, ez a kategória/korosztály (14-30) kifog egy illatot és az szereti, tehát nem nagyon érdemes tesztelgetni, így a kedvenc illatából tankolj fel neki. :) ha esetleg szettben van még nagyobb lehet az öröm, de a borotva készlet is ugyan ilyen jó ajándék lehet. Érdemes a drogériákban szétnézni ilyenkor.



Ezzel bezárult az én kis ötletbörzém, remélem volt használható ötlet, és remélem azt is hogy megosztjátok velem, ha van valami jó ötletetek. :)

Jó készülődést!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése